tag:blogger.com,1999:blog-5330443570245407099.post4911633690496806314..comments2015-12-09T12:36:25.740-08:00Comments on AL PAPILLOTE CON AMOR: EKADASHIEulàliahttp://www.blogger.com/profile/01608948614822049830noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5330443570245407099.post-75832785604573158032013-10-09T03:43:41.403-07:002013-10-09T03:43:41.403-07:00interessant!! sona molt bo tot plegat, ja m'ex...interessant!! sona molt bo tot plegat, ja m'explicaràs! una abraçada!Eulàliahttps://www.blogger.com/profile/01608948614822049830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5330443570245407099.post-38714834448397056672013-09-29T08:23:53.940-07:002013-09-29T08:23:53.940-07:00La setmana passada vaig anar a casa d'una fami...La setmana passada vaig anar a casa d'una familia india. Vam preparar col lombarda (cabbage) amb salt, hig, unes seed que no recordo i aquella especia de color vermell que posen a tot. La meva sorpresa es que ho vam tallar petit com si fos julivert. Ho vam fregir uns quants minuts amb oli d'oliva. Escolta, bo, bo.. les especies rares per mi. Pero crec que ja no bullire mes la col lombarda amb patates. Intentare fer una recpeta a l'estil hindu amb condiments mes mediterranis. Ja t'ho explicare!Marta Fullahttps://www.blogger.com/profile/12085079609692312356noreply@blogger.com