lunes, 29 de abril de 2013

SALMÓ AL PAPILLOTE

2 PERSONES......

INGREDIENTS:
2 filets de Salmó 
10 espàrrecs verds
ceba tallada a juliana!                    
3-4 cullaradetes de farigola picada (més o menys, al teu gust) 
2 fulles de llaurer  (las treuràs abans de menjar el salmó)
1-2 cullarades soperas d' oli d'oliva, millor si verge extra. 

PROCEDIMIENT:
Precalentar el forn a 180ºC (356ºF). 
Neteja i asseca el salmó i els espàrrecs.
Esparceix la sal i el pebre sobre el salmó, vigila amb la sal!!!! Una cullaradeta és perfecte!
Posa les fulles de llaurer sota cada filet o bé al costat.
Esparceix la farigola sobre l'alumini (o allò que utilitzis per fer la tècnica), posa el salmó sobre aquest, al seu costat la ceba tallada fina, a tires, i els espàrrecs sobre els filets. 
Amaneix amb l'oli d'oliva verge extra. I ja pots embolicar els ingredients. Recorda que ha d'estar tancat hermèticament perquè no s'escapin ni els nutrients ni el sabor-aroma.

Ja pots posar-ho al forn, uns 15-30 minutes

Fes servir els vegetals que vulguis... 
Està deliciós amb xampinyons també...
Un altre "truquillo": pots fer servir una rodanxa de llimona per posar-li a sobre el salmó... o taronja...

BON PROFIT!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario