INGREDIENTS:
2 filets de Salmó
10 espàrrecs verds
1 ceba tallada a juliana!
3-4 cullaradetes de farigola picada (més o menys, al teu gust)
2 fulles de llaurer (las treuràs abans de menjar el salmó)
1-2 cullarades soperas d' oli d'oliva, millor si verge extra.
PROCEDIMIENT:
Precalentar el forn a 180ºC (356ºF).
Neteja i asseca el salmó i els espàrrecs.
Esparceix la sal i el pebre sobre el salmó, vigila amb la sal!!!! Una cullaradeta és perfecte!
Posa les fulles de llaurer sota cada filet o bé al costat.
Esparceix la farigola sobre l'alumini (o allò que utilitzis per fer la tècnica), posa el salmó sobre aquest, al seu costat la ceba tallada fina, a tires, i els espàrrecs sobre els filets.
Amaneix amb l'oli d'oliva verge extra. I ja pots embolicar els ingredients. Recorda que ha d'estar tancat hermèticament perquè no s'escapin ni els nutrients ni el sabor-aroma.
Ja pots posar-ho al forn, uns 15-30 minutes.
Fes servir els vegetals que vulguis...
Està deliciós amb xampinyons també...
Un altre "truquillo": pots fer servir una rodanxa de llimona per posar-li a sobre el salmó... o taronja...
BON PROFIT!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario