lunes, 19 de noviembre de 2012

Benvinguts/des!

"Al papillote con amor" pretén anunciar-me com a dietista a més d'informar sobre temes relacionats amb l'alimentació.

Em dic Eulàlia, sóc tècnica en Dietètica i estudiant de Medicina. També treballo fent algunes dietes. Fa dies que penso en crear aquest blog i, finalment, avui 20 de Novembre, Dia Internacional dels Nens/es, neix.

L'objectiu és que aquest sigui un espai on trobaràs informació sobre l'alimentació saludable o no, tècniques de cuina, notícies, aliments de temporada, "truquillos" per aprofitar al màxim els nutrients a l'hora de cuinar.

A la vegada, amb aquest espai pretenc promocionar-me com a dietista, i quan dic "dietista" m'agradaria que no et vingui al cap "aprimar-me" sinó "salut". Perquè serà necessari que t'aprimis si és que tens sobrepès/obesitat, però no per estètica sinó per SALUT. Igualment és bo que mengis de tot i pel mateix motiu: SALUT.

Així doncs, si vols contactar amb mi per tal d'ajudar-te amb els hàbits alimentaris o bé per fer-te un dieta (ja sigui perquè comences a fer esport i no saps com adaptar la teva alimentació, ja sigui perquè t'has quedat embarassada i vols cuidar-te i cuidar-lo/la a través del menjar, o bé perquè tens sobrepès, o bé perquè portes un ritme de vida força estressant i no saps com introduir una bona dieta en ell), ho pots fer al correu: auulis@gmail.com. Intentarem buscar un moment per parlar o bé per telèfon, per Skype o bé en directe, per tal de fer la sessió i començar amb l'objectiu, el qual al final, acaba essent SALUT.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario